Select Page
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Software Consultant

Apply

JE ROL: EEN KANS OM HET VERSCHIL TE MAKEN

Als Software Consultant beantwoord je functioneel inhoudelijke vragen van klanten over ons product Axxerion met een focus op boekhoudkundige vraagstukken. Aangezien Axxerion volledig webbased is, zijn dit over het algemeen geen technische vragen, maar functionele vragen en inrichtingsvraagstukken. Deze vragen komen binnen via het eigen online Axxerion systeem, de telefoon en email. Je staat klanten via diverse kanalen te woord, informeert, adviseert, analyseert problemen en lost ze op. 

Daarnaast wordt je betrokken bij de automatisering van financieel-administratieve processen door het financieel application management. Ook zal je de mogelijkheid krijgen om samen op pad te gaan naar klanten, waar je mee kan kijken met de implementatie/business consultants om vervolgens eventueel hier naar toe te groeien. 

Je werkt samen in een team met meerdere Software Consultants. Je bent dus zelfstandig maar ook in samenwerking met andere bezig om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Je vervult een spilfunctie tussen klant, implementatie consultants en ontwikkelaars. De werkzaamheden worden uitgevoerd op ons kantoor in Heteren. 

DE ORGANISATIE

Spacewell is een technologie- en adviesverlenend bedrijf dat zijn klanten van over de hele wereld helpt om de prestaties van hun gebouwenportfolio’s te verbeteren. Wij zijn een jong, snel ontwikkelend bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, verkoop, training en implementatie van een eigen webbased informatiesysteem.

Spacewell trad onlangs toe tot de Nemetschek Group, een beursgenoteerde strategische holdingonderneming waarvan de operationele dochterondernemingen wereldwijd meer dan 2.500 medewerkers tewerkstellen. De Nemetschek Group bevordert de digitalisering van de gebouwindustrie om een naadloze informatie- en feedbackstroom tijdens alle projectfasen te realiseren: van het ontwerp tot de constructie, het onderhoud en het beheer. Hierdoor beschikken we over een sterke basis om onze groei en internationalisering verder te stimuleren.

Deze vacature is specifiek voor ons softwarepakket Axxerion. Axxerion wordt o.a. ingezet op het gebied van Boekhouding, Facility Management en Vastgoedbeheer. Dankzij de flexibel in te richten workflows biedt het systeem ondersteuning aan grote en kleine organisaties zoals banken, overheden, zorginstellingen en zakelijke dienstverleners. Ons team bestaat uit hoger opgeleide, enthousiaste mensen.

WIJ BIEDEN: 

 • Een veelzijdige functie binnen een informele sterk groeiende organisatie. 
 • Ruimte en mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen
 • Mooi salaris met een interessante variabele beloning
 • Laptop 
 • Zomerborrel en Internationale New Years Party
 • Voorrang op kaarten van evenementen die in het Geldredome worden gehouden

  PROFIEL 

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau met een financieel/boekhoudkundige achtergrond
  • Affiniteit met informatiesystemen
  • Sterke communicatieve vaardigheden en kan snel schakelen tussen verschillende niveaus
  • Je bent klantgericht
  • Een stressbestendige puzzelaar met een gestructureerde, proactieve en pragmatische werkhouding

  Vragen of solliciteren?

   Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van ons talentvolle en gemotiveerde global team, solliciteer dan met brief en cv via de email te sturen naar recruitment@spacewell.com. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op. We horen graag van je!

  Looking for ways to further improve your office for the 6ft/1.5m world? Check out our solutions.